"Ние сме международна, бързорастяща компания за сладолед. Ние обичаме сладолед и само сладолед.

Ние сме фокусирани, страстни, бързи и предприемчиви."

Ibrahim Najafi, председател

Нашата философия „Ами ако“


Ние се гмурваме всеки ден, чудейки се „ами ако?“, защото светът е пълен с възможности, пълен с вдъхновение, пълен с идеи. Особено в сладолед.

Ами ако всеки ден беше малко по-приключенски? Ами ако сладоледът е направен със зеленчуци? Ами ако усмивката беше аромат, какъв цвят би бил и какъв ще е вкусът? Ами ако успеем да уловим същността на петък вечер в купа със сладолед?

Именно този любопитен, иновативен и експериментален подход към ледените лакомства ни направи най-добрите.

Да си част от FRONERI означава да си част от историята на сладоледа. Ние уважаваме създателите на нашето минало и се фокусираме върху създаването на идеи за бъдещето.

Работим със страст в стремежа да създадем перфектните ледени лакомства.

Ние предлагаме свят изпълнен с опит, свят изпълнен с качество, свят изпълнен с избор. Така че заповядайте в нашия свят.

FRONERI е глобална компания за сладолед.


  • Froneri е широко диверсифициран компания по целия свят, оперира в 20 държави.
  • Froneri предлага пълно портфолио от сладоледни продукти, от млечен сладолед до такъв на водна основа, сорбет и органичен сладолед, и от семейни опаковки, до клечки, конуси. Да назовем няколко.
  • Froneri е не само силен бизнес с брандирани продукти, но и заема безспорната лидерска позиция в производството на сладолед за собствени марки в световен мащаб.
  • Froneri е дългогодишен лицензионен партньор на водещи компании като Nestlé SA и Mondelez International
  • Froneri има над 10 000 служители по целия свят, които споделят общи ценности, стремейки се към съвършенство и ефективност.

Уникалният бизнес модел на Froneri го прави атрактивен за всички клиенти, които търсят сладоледени продукти, независимо къде се намирате по света.

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, FAMILIA, FAMILIA HIT, FAMILIA GALAXY, ALOMA, PIRULO and NESQUIK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license