Ние сме загрижени за правилното хранене и непрекъснато се стремим да даваме на потребителите разнообразие от продукти, които да отговарят на техните хранителни нужди, като същевременно продължаваме да доставяме високо качество и вкус.

Woman licking Ice Lolly

На всеки от нашите пазари по света ще намерите продукти на FRONERI, които са с контролиран порции, нискокалорични или ниско съдържание на мазнини, с намалена или без добавена захар, без лактоза, без глутен или веган. Предоставяйки този спектър от възможности, оставяме на потребителя да реши кой е правилният избор за техните конкретни нужди. Вярваме в умерената консумация за постигане на балансирана и здравословна диета.

Ние се ангажираме да предоставяме цялосстна и прозрачна информация за хранителните стойности на нашите опаковки и винаги насърчаваме потребителите да вземат информирани решения относно диетата си. Ако имате въпроси относно хранителната информация за някой от нашите продукти, моля, не се колебайте да се свържете с приятелския екип за обслужване на потребители на FRONERI и те ще се радват да помогнат.

По-долу можете да намерите повече информация за принципите, които следваме.

ДЕТСКИ ПРОДУКТИ.

Всички детски продукти част от портфолиото на българския пазар отговарят на критериите на FRONERI (на порция).
• <110Kcal
• <12g захар
• <3.8g наситени мазнини

MILKA, OREO and TOBLERONE are trademarks of the Mondelez International Group, used under license

BOSS, NIRVANA, MAGNUM, FAMILIA, FAMILIA HIT, FAMILIA GALAXY, ALOMA, PIRULO and NESQUIK are trademarks of Société des Produits Nestlé S.A, Vevey, Switzerland, used under license